Oversigt over faglige profiler

Vejnettet.dk er kommunernes og Vejdirektoratets fælles digitale platform til videndeling og erfaringsudveksling. Medlemmer af Vejnettet.dk er alle medarbejdere i kommuner, politi og Vejdirektoratet med faglig interesse og behov for viden om for trafiksikkerhed, vejjura/vejmyndighed, cykeltrafik, vejdrift og vinter. Vejnettet er et lukket forum, hvor kun medlemmer kan få adgang. Dette sikrer en fortrolig videndeling og erfaringsudveksling.

Har du brug for et overblik over, hvem der arbejder med hvad, kan du klikke dig frem til en oversigt på Vejnettet.dk. Alle medlemmer har oprettet en profil med mulighed for en kort beskrivelse af arbejdsopgaver og en liste over faglige interesser. Vejnettet.dk indeholder derfor information om medlemmernes faglige profiler og kontaktoplysninger. Dette gælder for både ansatte i kommuner, politi og Vejdirektoratet.

Du kan se listen under ”Profiler” på Vejnettet.dk og sortere efter ansættelsessted, fagligt forum eller indtaste en faglig kompetence i søgefeltet. Hvis du kender navnet i forvejen, kan du klikke på forbogstavet og også på den måde få en liste med relevante kontaktoplysninger.

Faglig videndeling på Vejnettet.dk

Vejnettet.dk er et digitalt videndelingsforum for ansatte i kommuner, politi og Vejdirektoratet. Forummet er inddelt i fire faglige temaer:

  • Vejjura og vejmyndighed
  • Trafiksikkerhed
  • Cykeltrafik
  • Vejdrift og vinter

Alle medlemmer kan skrive indlæg og kommentere andres indlæg. Indlæggene spænder vidt og dækker alt fra videndeling om temamøder, viden om anvendelse af vejloven til information om færdselssikkerhedskampagner og quickguide til anvendelse af vejregler for vintertjeneste. Alle spørgsmål, indlæg, kommentarer, rapporter og nyheder indenfor de fire faglige temaer er velkomne på Vejnettet.dk.

Medlemmer af Vejnettet.dk modtager et nyhedsbrev cirka en gang om ugen med et direkte link til de seneste indlæg.

Bliv medlem af Vejnettet.dk

Vejnettet administreres af SAMKOM, som er et landsdækkende samarbejdsforum mellem Kommunalteknisk Chefforening, Kommunal Vejteknisk Forening, Kommunernes Landsforening og Vejdirektoratet. Vejnettet.dk har eksisteret siden 2013 og har over 1.000 medlemmer. Cirka 800 af medlemmerne arbejder i en af landets 98 kommuner. Er du ansat i en kommune, kan du også blive medlem.

Du opretter en profil på https://vejnettet.dk/, hvor du blandt andet kan give en kort beskrivelse af dine arbejdsområder og angive mindst én faglig interesse.

Har du spørgsmål om Vejnettet.dk, er du velkommen til at skrive til postkassen .