Formularer

Her finder du formularer til opdatering af indhold eller oprettelse af aktiviteter. Efter udfyldelse af formularen sendes dens indhold automatisk til KTC, som sørger for at indholdet kommer online på kvf.dk. Forvent ca. 8 dages leveringstid, så vær i god tid med at udfylde formularer.

 

Indmeldelse i KVF (kontingent til kommuner og registrering af medlemmer)

– benyttes både til at registrere KVF kommuner (dvs. kommuner, der betaler kontingent til KVF) samt kommunens medarbejdere som medlemmer. Alle interesserede medarbejdere i kommuner, som betaler kontingent til KVF, opfordres til at lade sig registrere, så man kan modtage invitationer til aktiviteter, generalforsamlinger mm.

Udfyld formularen

 

Indhold til kvf.dk (nyheder, links, opdatering af indhold på kvf.dk)

– Formularen omfatter både nyhedsstof, samt ændringer til eksisterende indhold på kvf.dk.

Udfyld formularen

 

Ny aktivitet i KVF (temamøder, netværksmøder, årsmøder mm.)

– tovholdere der har ansvaret for at planlægge en aktivitet i KVF, SKAL benytte denne formular. Indhold sendt pr. mail, vil ikke blive behandlet.

Udfyld formularen

 

Abonnent på nyhedsbrev og invitationer

– ønsker du at modtage foreningens nyhedsbrev og blive inviteret til spændende aktiviteter i KVF, skal du registrere dig som modtager af foreningens nyhedsbrev. Medlemskab af foreningen, er ikke påkrævet for at modtage nyhedsbreve – dog er de fleste aktiviteter kun gratis for medlemmer.

Udfyld formularen nederst på siden